Ογκολογία

Γ' Ορθοπαιδική Κλινική

Η Γ Ορθοπαιδική Κλινική του ΑΠΘ ιδρύθηκε το 2002 (ΦΕΚ 92/29.4.2002) και εγκαταστάθηκε στο Γ.Ν. Παπαγεωργίου το 2003 (ΦΕΚ 396/4.4.2003). Πραγματεύεται την αντιμετώπιση Ορθοπαιδικών προβλημάτων κ τραυμάτων ενηλίκων και παιδιών. Διευθύνεται από τον Καθηγητή Ιωάννη Μ. Κύρκο.

Χειρουργική Κλινική Μεταμοσχέυσεων

Η Χειρουργική Κλινική Μεταμοσχεύσεων Α.Π.Θ. αποτελεί το μεγαλύτερο και πιο δραστήριο κέντρο μεταμοσχεύσεων στην Ελλάδα, αλλά και στο χώρο των Βαλκανίων. Εκτός από τις μεταμοσχεύσεις νεφρού σε ενήλικες και παιδιά, αποτελεί τη μοναδική μονάδα μεταμόσχευσης ήπατος στον Ελλαδικό χώρο.

Γ' Εργαστήριο Πυρηνικής Ιατρικής

Α΄ Εργαστήριο Ιατρικής Βιολογίας-Γενετικής

Το Α΄ Εργαστήριο Ιατρικής Βιολογίας-Γενετικής βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου του Ιατρικού Τμήματος, δίπλα στο θυρωρείο. Αποτελείται από 3 πτέρυγες, όπου ασκούνται οι φοιτητές και γίνεται έρευνα στα πεδία βιολογίας, μοριακής βιολογίας, κλασικής και μοριακής κυτταρογενετικής. Στελεχώνεται από 6 μέλη ΔΕΠ (2 καθηγητές, 1 αναπληρώτρια καθ., 1 επίκουρη καθ. και 2 λέκτορες) και 1 μέλος Ε.ΔΙ.Π. Ο ρόλος του Εργαστηρίου είναι διδακτικός και ερευνητικός.

Εγγραφή στο RSS - Ογκολογία

Επικοινωνία

Γραμματεία Τμήματος Ιατρικής T.K. 54124 Θεσσαλονίκη
 

Συνδεθείτε

Το τμήμα Ιατρικής στα social networks.
Ακολουθήστε μας ή συνδεθείτε μαζί μας.