Επιστημονικό Συνέδριο Ιατρικής ΑΠΘ

 

Το 10⁰ Επιστημονικό Συνέδριο του Τμήματος Ιατρικής  13-15 Μαίου 2021

Η αρχική ανακοίνωση του 9ου Συνεδρίου

Το πρόγραμμα  του Συνεδρίου

Ανακοίνωση ζωντανής μετάδοσης του Συνεδρίου

Στιγμιότυπα του Συνεδρίου

Περισσότερα

Το 9⁰ Επιστημονικό Συνέδριο του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ διεξήχθη στις 5-7 Μαρτίου του 2020 στο Κέντρο Διάδοσης Αποτελεσμάτων Ερευνών (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) του ΑΠΘ.

 

Η αρχική ανακοίνωση του 9ου Συνεδρίου.

Το πρόγραμμα  του Συνεδρίου.

Ανακοίνωση ζωντανής μετάδοσης του Συνεδρίου.

Στιγμιότυπα του Συνεδρίου.

Περισσότερα.

Το 8⁰ Επιστημονικό Συνέδριο του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ διεξήχθη στις 14-16 Μαρτίου του 2019 στο Κέντρο Διάδοσης Αποτελεσμάτων Ερευνών (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) του ΑΠΘ. Θεματικοί άξονες του συνεδρίου ήταν τα «Στερεότυπα και γνωστικά σφάλματα στην Ιατρική Εκπαίδευση: Εξερευνώντας τα Όρια μας» και «Εφαρμογές Εικονικής, Μεικτής Πραγματικότητας & Εικονικών Ασθενών στην Ιατρική Εκπαίδευση (πρακτική επίδειξη συστημάτων και δοκιμές από τους συμμετέχοντες)».

 

Η αρχική ανακοίνωση του Συνεδρίου.

Το πρόγραμμα  του Συνεδρίου.

Ανακοίνωση ζωντανής μετάδοσης του Συνεδρίου.

Περισσότερα.

Το 7⁰ Επιστημονικό Συνέδριο του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ διεξήχθη στις 13-14 Απριλίου του 2018 στο Κέντρο Διάδοσης Αποτελεσμάτων Ερευνών (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) του ΑΠΘ. Στόχος του συνεδρίου υπήρξε η προβολή του πολυποίκιλου έργου της Ιατρικής Σχολής. Παρουσιάστηκε το εκπαιδευτικό έργο των μελών ΔΕΠ καθώς και το κλινικό έργο τους. Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη μεγάλη κοινωνική προσφορά της Ιατρικής Σχολής στην πόλη της Θεσσαλονίκης και γενικότερα στην Βόρειο Ελλάδα.

 

Η αρχική ανακοίνωση του 7ου Συνεδρίου.

Δεύτερη ανακοίνωση του Συνεδρίου.

Ανακοίνωση ζωντανής μετάδοσης του Συνεδρίου.

Περισσότερα.

Το 6⁰ Επιστημονικό Συνέδριο του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ διεξήχθη στις 7-9 Απριλίου του 2011 στο Κέντρο Διάδοσης Αποτελεσμάτων Ερευνών (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) του ΑΠΘ. Στο συνέδριο δόθηκε έμφαση στην εφαρμοσμένη κλινική έρευνα. Οι εργασίες του Συνεδρίου περιελάμβαναν διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια, προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις, προσυνεδριακές εκδηλώσεις, εφαρμοσμένα σεμινάρια, δορυφορικά συνέδρια και την Ασκληπιάδα, δηλαδή το διαγωνισμό ιατρικών γνώσεων για τους φοιτητές, με πλούσια βραβεία.

 

 Το πρόγραμμα  του Συνεδρίου.

Αφιέρωμα στο συνέδριο από το Μηνιαίο Ενημερωτικό Δελτίο Ιατρικού τμήματος.

Το 5⁰ Επιστημονικό Συνέδριο του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ διεξήχθη στις 2-5 Απριλίου του 2009 στο Κέντρο Διάδοσης Αποτελεσμάτων Ερευνών (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) του ΑΠΘ.

 

Αφιέρωμα στο συνέδριο από το Μηνιαίο Ενημερωτικό Δελτίο Ιατρικού τμήματος.

Το 4⁰ Επιστημονικό Συνέδριο του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ διεξήχθη στις 13-16 Μαΐου του 2007 στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς. Κεντρικό θέμα του συνεδρίου ήταν «Εκπαίδευση στις Κλινικές Δεξιότητες - Εργαστήριο Κλινικών Δεξιοτήτων».

 

Αφιέρωμα στο συνέδριο από το Μηνιαίο Ενημερωτικό Δελτίο Ιατρικού τμήματος.

Το 3⁰ Επιστημονικό Συνέδριο του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ διεξήχθη στις 10-13 Απριλίου του 2005 όπου παρουσιάστηκε το ερευνητικό και εκπαιδευτικό έργο των μελών ΔΕΠ. Επίσης πραγματοποιήθηκαν συμπόσια σε θέματα Ιατρικής Ευθύνης και Οικονομίας της Υγείας.

 

Η αρχική ανακοίνωση του Συνεδρίου.

Το 2⁰ Επιστημονικό Συνέδριο του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ διεξήχθη στις 17-18 Απριλίου του 2003 με την ευκαιρία των 60  χρόνων λειτουργίας της Ιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης. Το θέμα του συνεδρίου ήταν «Εκπαίδευση - ενημέρωση των ιατρών και φοιτητών όλων των ειδικοτήτων». Στα πλαίσια του συνεδρίου λειτούργησε έκθεση φωτογραφίας αφιερωμένη στα 60 χρόνια λειτουργίας της Σχολής. Επίσης το Τμήμα Ιατρικής τίμησε τους αποχωρήσαντες καθηγητές σε ιδιαίτερη τελετή.

 

Αφιέρωμα στο συνέδριο από το Μηνιαίο Ενημερωτικό Δελτίο Ιατρικού τμήματος.

Το 1⁰ Επιστημονικό Συνέδριο του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ πραγματοποιήθηκε στις 21-23 Φεβρουαρίου του 2002 στο Μακεδονία Παλλάς με πρωτοποριακή σύνθεση: ισότιμη συμμετοχή καθηγητών και φοιτητών. Στο πλαίσιο των επιστημονικών εργασιών εντάχθηκε για πρώτη φορά και η «Ασκληπιάδα Ιατρικής Γνώσης». Το συνέδριο πλαισιώθηκε από πολιτιστικές εκδηλώσεις. Πραγματοποιήθηκε επίσης και εθελοντική αιμοδοσία.

 

 

Επισυναπτόμενα αρχεία: 

Επικοινωνία

Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστημιούπολη ΑΠΘ, T.K. 54124, Θεσσαλονίκη
 

Συνδεθείτε

Το τμήμα Ιατρικής στα κοινωνικά δίκτυα.
Ακολουθήστε μας ή συνδεθείτε μαζί μας.