The english version of the website is under development. Wherever text appears in Greek, it means it has not been translated yet.

Events

Πρόγραμμα - Τί νεότερο στην χειρουργική; Αφιέρωμα στα 30 χρόνια λειτουργίας της Δ' Χειρουργικής Κλινικής ΑΠΘ

8 Δεκεμβρίου 2018

Location: 

ξενοδοχείο Mediterranean Palace, Θεσσαλονίκη

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Συμπληρώνονται 30 χρόνια πλήρους λειτουργίας της Δ΄Χειρουργικής Κλινικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που είναι εγκαταστημένη στο Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» και τα μέλη ΔΕΠ της κλινικής αποφασίσαμε τη διοργάνωση ημερίδας με θέμα: “Αφιέρωμα στα 30 χρόνια λειτουργίας της Δ’ Χειρουργικής Κλινικής ΑΠΘ. Τί νεότερο στη χειρουργική;” η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace, στη Θεσσαλονίκη
Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Σχολής Επιστημών Υγείας και του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ και έχει ως σκοπό να γίνει αποτίμηση του ως τώρα διδακτικού, κλινικού και επιστημονικού έργου της κλινικής, να τιμηθούν οι διατελέσαντες διευθυντές και τα μέλη ΔΕΠ της κλινικής που αφυπηρέτησαν και με τον τρόπο αυτό, να εκφραστούν έμπρακτα οι ευχαριστίες μας για την προσφορά τους, καθώς οι πράξεις «μιλούν» πιο ζωντανά από τις λέξεις.
Επιλέον, η ημερίδα είναι αφιερωμένη στις νέες εξελίξεις στη χειρουργική και αποσκοπεί στην ενημέρωση των συναδελφων, κυρίως των νέων, σχετικά με τις νέες μεθόδους αντιμετώπισης των διαφόρων χειρουργικών παθήσεων που εφαρμόζονται τελευταία, ανεξάρτητα από το ενδεχόμενο πως κάποιες από αυτές τις μεθόδους μπορεί τελικά να αποδειχτεί ότι δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας και να εγκαταλειφθούν. Άλλωστε ευτυχώς η ιατρική εξελίσσεται συνέχεια. Για να επιτευχθεί ο σκοπός αυτός έχουν κληθεί να συμμετέχουν στην ημερίδα διακεκριμμένοι συνάδελφοι από την πόλη μας και άλλες πόλεις οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με προθυμία στο κάλεσμά μας και τους ευχαριστούμε θερμά.
Σας περιμένουμε λοιπόν να σας καλωσορίσουμε στην ημερίδα μας για να τιμήσουμε τους συναδέλφους και καθηγητές μας για το έργο που προσέφεραν στο πανεπιστήμιό μας, στην επιστήμη και στην κοινωνία και να συζητήσουμε μαζί σας τις νέες μεθόδους που εφαρμόζονται στη χειρουργική ελπίζοντας ότι με την ενεργό συμμετοχή σας θα μας βοηθήσετε να εκπληρώσουμε ένα διπλό σκοπό: να ευχαριστήσουμε έμπρακτα τους μεγαλύτερους συναδέλφους για την προσφορά τους και να αποκομίσουμε χρήσιμες πληροφορίες για την πρόοδο της επιστήμης στην αντιμετώπιση κυρίως δύσκολων χειρουργικών προβλημάτων.
 
Για το πρόγραμμα της Ημερίδας παρακαλούμε πατήστε https://www.globalevents.gr/2018/30clinic/Final_Programme.pdf
 
Για τα μέλη ΔΕΠ και το Προσωπικό της Κλινικής
Με εκτίμηση,
 
Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
Κωνσταντίνος Τσαλής
Καθηγητής Χειρουργικής ΑΠΘ
Διευθυντής Δ΄Χειρουργικής Κλινικής ΑΠΘ,
ΓΝΘ Γ. Παπανικολάου

Contact

Secretariat of the School of Medicine
 

Connect

School of Medicine's presence in social networks
Follow Us or Connect with us.