The english version of the website is under development. Wherever text appears in Greek, it means it has not been translated yet.

Πρόσβαση σε υπολογιστή Γραμματείας ΑΠΘ από το χώρο σας

Αν είστε προσωπικό Γραμματείας του ΑΠΘ παρακολουθείστε στο παρακάτω βίντεο πως μπορείτε να συνδεθείτε σε γραμματειακό υπολογιστή, από υπολογιστή εκτός πανεπιστημίου. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να διαθέτετε ακαδημαϊκή ταυτότητα ή USB token με ενσωματωμένο ενεργό πιστοποιητικό.

Η διαδικασία περιγράφεται και στην ιστοσελίδα του Κέντρου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του ΑΠΘ, στη διεύθυνση https://it.auth.gr/el/gramvpn. Προσοχή, έχει αλλάξει μια λεπτομέρεια στη σύνδεση με την απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας: Δε θα πρέπει να χρησιμοποιείτε για τη σύνδεση αυτή την "Σύνδεση απομακρυσμένης επιφάνειας" του υπολογιστή σας αλλά ένα από τα δύο αρχεία που διατίθενται από το ΚΗΔ στην παραπάνω διεύθυνση. Το αρχείο "gram.rdp" για να συνδεθείτε στον υπολογιστή σας ή το αρχείο rds-gram-v2.rdp για να συνδεθείτε στον rds.gram.itc.auth.gr. Αποθηκεύστε τα δύο αυτά αρχεία από την παραπάνω διεύθυνση, στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας και αφού συνδεθείτε στο VPN (με δικαιώματα διαχειριστή), τρέξτε κάθε φορά το κατάλληλο, ανάλογα με το που θέλετε να συνδεθείτε.

 

Contact

Secretariat of the School of Medicine
 

Connect

School of Medicine's presence in social networks
Follow Us or Connect with us.