Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις των Μονάδων του Τμήματος Ιατρικής και άλλων φορέων.

9η Επιστημονική Συνάντηση Παιδιάτρων -Καρδιολόγων

7/12/2019

Location: 

Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α), ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη

Σε μια όμορφη και χριστουγεννιάτικη Θεσσαλονίκη για 9η συνεχή χρονιά θα συναντηθούμε για Θέματα Παιδιατρικής Καρδιολογίας. Δύο ξεχωριστές ειδικότητες της Ιατρικής, με δεδομένη όμως και αναγκαία τη συνεργασία τους, θα συνυπάρξουν για άλλη μία φορά στα προβλήματα της παιδικής καρδιάς.

HELLENIC DIASPORA MEDICAL FORUM (HDMF)

Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Location: 

ξενοδοχείο HYATT Θεσσαλονίκης

Το Τμήμα Ιατρικής ΑΠΘ, στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού του, διοργανώνει ένα πρωτοποριακό για την Ελλάδα εγχείρημα, το «HELLENIC DIASPORA MEDICAL FORUM (HDMF)», το οποίο θα λάβει χώρα την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο HYATT Θεσσαλονίκης. Το FORUM τελεί υπό την αιγίδα  του Υπουργείου Υγείας, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και του Υπουργείου Εξωτερικών (Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού).

Διάλεξη για την μετανάστευση ανοικτή στο κοινό - ΠΜΣ Δημόσια Υγεία - Πολιτική Υγείας

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 5.30μμ

Location: 

Κτήριο Α, Ιατρικού Τμήματος ΑΠΘ, 4ος όροφος Εργαστήριο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Γενικής Ιατρικής και Έρευνας Υπηρεσιών Υγείας Γενικής Ιατρικής και Έρευνας Υπηρεσιών Υγείας

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών “Δημόσια Υγεία - Πολιτική Υγείας” και “Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας” του Ιατρικού Τμήματος ΑΠΘ, διοργανώνουμε την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 5.30μμ, ανοικτή στο κοινό εκδήλωση (διάλεξη και σεμινάριο) με θέμα “Μετανάστευση, εκτοπισμένοι πληθυσμοί και υγεία: μια εννοιολογική, ιστορική και πολιτική προσέγγιση”.

7ο Κλινικό Φροντιστήριο Πνευμονικής Υπέρτασης & Θρόμβωσης

8 - 9 Νοεμβρίου 2019

Location: 

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Σελίδες

Επικοινωνία

Γραμματεία Τμήματος Ιατρικής T.K. 54124 Θεσσαλονίκη
 

Συνδεθείτε

Το τμήμα Ιατρικής στα social networks.
Ακολουθήστε μας ή συνδεθείτε μαζί μας.