Ογκολογία

Χειρουργική Κλινική Μεταμοσχέυσεων

Η Χειρουργική Κλινική Μεταμοσχεύσεων Α.Π.Θ. αποτελεί το μεγαλύτερο και πιο δραστήριο κέντρο μεταμοσχεύσεων στην Ελλάδα, αλλά και στο χώρο των Βαλκανίων. Εκτός από τις μεταμοσχεύσεις νεφρού σε ενήλικες και παιδιά, αποτελεί τη μοναδική μονάδα μεταμόσχευσης ήπατος στον Ελλαδικό χώρο.

Γ' Ορθοπαιδική Κλινική

Η Γ Ορθοπαιδική Κλινική του ΑΠΘ ιδρύθηκε το 2002 (ΦΕΚ 92/29.4.2002) και εγκαταστάθηκε στο Γ.Ν. Παπαγεωργίου το 2003 (ΦΕΚ 396/4.4.2003). Πραγματεύεται την αντιμετώπιση Ορθοπαιδικών προβλημάτων κ τραυμάτων ενηλίκων και παιδιών. Διευθύνεται από τον Καθηγητή Ιωάννη Μ. Κύρκο.

Γ' Εργαστήριο Πυρηνικής Ιατρικής

Το Γ΄Εργαστήριο Πυρηνικής Ιατρικής του Ιατρικού Τμήματος του ΑΠΘ, εγκατεστημένο στο ΓΝΘ “Παπαγεωργίου”, αποτελεί το μεγαλύτερο και αρτιότερα εξοπλισμένο Εργαστήριο Πυρηνικής Ιατρικής πανελληνίως, με πλήρη διαγνωστική και θεραπευτική υποδομή και καθημερινή, εντατική λειτουργία, η οποία εξυπηρετεί το σύνολο των κλινικών του Ιατρικού Τμήματος αλλά και των Νοσοκομείων του ΕΣΥ της Θεσσαλονίκης όπως και των Ιατρικών Τμημάτων της περιφέρειας (Θεσσαλίας, Θράκης, Ιωαννίνων).

Εγγραφή στο RSS - Ογκολογία

Επικοινωνία

Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστημιούπολη ΑΠΘ, T.K. 54124, Θεσσαλονίκη
 

Συνδεθείτε

Το τμήμα Ιατρικής στα κοινωνικά δίκτυα.
Ακολουθήστε μας ή συνδεθείτε μαζί μας.