Αργύριος Δούμας

Εικόνα Αργύριος Δούμας

Γνωστικό αντικείμενο: 

ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ
Εκπαίδευση

Μετεκπαίδευση

University of Miami, Jackson Memorial Hospital, Miami, Florida USA

 

Σύντομο βιογραφικό: 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
ΑΡΓΥΡΗΣ ΔΟΥΜΑΣ
Αναπληρωτής Καθηγητή Πυρηνικής Ιατρικής Α.Π.Θ.
 
Ο κ. Αργύρης Δούμας ζει και εργάζεται  στην Θεσσαλονίκη, όπου είναι αναπληρωτής καθηγητής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, Διευθυντής του Β΄ Εργαστηρίου Πυρηνικής Ιατρικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, και ταυτόχρονα από το 1991 διευθύνει στο Εργαστήριο Πυρηνικής Ιατρικής «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» της Θεσσαλονίκης όπου εκτελείται το σύνολο των εξετάσεων Πυρηνικής Ιατρικής, με ιδιαίτερη έμφαση στην Πυρηνική Καρδιολογία.
Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μετεκπαιδεύτηκε στην Πυρηνική Καρδιολογία στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι στις Η.Π.Α κοντά στον καθηγητή Γιώργο Σφακιανάκη. 
Στο βιογραφικό του περιλαμβάνονται περισσότερες από 105 πρωτότυπες εργασίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και πάνω από 120 ομιλίες σε Ελληνικά και Διεθνή συνέδρια. Τιμήθηκε από την ιατρική Σχολή του ΑΠΘ με το πρώτο βραβείο Αριστείας στη Διδασκαλία για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 και 2015-2016, που απονέμεται στον καλύτερο ακαδημαϊκό δάσκαλο, κάθε έτος, μετά από ανώνυμη  αξιολόγηση των φοιτητών.

Επικοινωνία

Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστημιούπολη ΑΠΘ, T.K. 54124, Θεσσαλονίκη
 

Συνδεθείτε

Το τμήμα Ιατρικής στα κοινωνικά δίκτυα.
Ακολουθήστε μας ή συνδεθείτε μαζί μας.